Min Heatmap på ggplot2 viser ikke en del av dataene, men data.frame ser ut til å være i orden

stemmer
0

Jeg prøver følgende metode:

   MAPE <- c(.236, .186, .047, .035, .013,
                     3.117, 3.092, 3.021, 2.975, 1.616,
                     .192,.131, .07, .017, 0,
                     .431, .404, .321, .301, .821,
                     .236, .18, .098, .083, .061,
                     3.117, 3.09, 2.998, 2.955, 2.094,
                     .192,.125, .118, .039, .05,
                     .431, .405, .314, .309, .9)
    DemandSys <- c(Logit,Logit,Logit,Logit, Logit,
                   Log-Linear, Log-Linear,Log-Linear,Log-Linear, Log-Linear,
                   Linear, Linear,Linear,Linear,Linear,
                   AIDS, AIDS, AIDS, AIDS, AIDS)
    Method <- rep(c(UPP_no, UPP_avg, UPP_est, Simp, FOA), 8)
    Eff <- c(both, both, both, both, both, both, both, both, both, both,
             one, one, one, one, one,one, one, one, one, one)
    MAPE <- cbind.data.frame(MAPE, Method, Eff, DemandSys)

    library(scales)
     ggplot(MAPE, aes(x=DemandSys, y=Method, fill=MAPE)) + geom_tile()+ facet_wrap(~ Eff, nrow = 1)

Men det synes å være en stor del av min data som ikke kan leses inn i denne heatmap. Jeg fortsetter å sjekke data.frame og alt ser ut til å være i orden. Noen forslag?

Publisert på 02/09/2018 klokken 05:12
kilden bruker
På andre språk...                            

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more